donderdag 2 januari 2014

Tip 1: Het loslaten van wrok


Ken jij de mensen die hun hele leven afwachten totdat ze gelukkig zullen worden..? Die zeggen: "Mijn tijd komt nog ..." of : "Als ik geld zou hebben, dan…"  of...  "Als ik meer gewicht zou verliezen, dan…" En als je eerlijk bent...hoe vaak denk jij zo..? Zou je dan antwoorden  met: "...dan zal ik gelukkig zijn"..?
Wacht niet langer!
Ik ga je iets leuks vertellen: je kunt nu al gelukkig zijn! Je hoeft helemaal niet bovenstaande doelen te verwezenlijken!!  Weg met de "goede voornemens!" .
Je kunt er namelijk voor kiezen om gelukkig te zijn!!
Niemand die jou daarvan kan weerhouden, behalve jijzelf, wist je dat?!

De waarheid is  dat geluk niet komt van rijkdom, the perfect looks of zelfs van het hebben van een perfecte relatie. Gelukkig zijn komt van binnenuit! Dat is waarom je, als je echt gelukkig wilt zijn, je eerst aan jezelf moet werken.
Wat is het geheim om gelukkig te zijn?
Je kunt leren hoe het moet, net zoals je iedere andere vaardigheid kunt aanleren. Degenen die gelukkig zijn lijken een aantal gewoonten te hebben, waardoor er rust in hun leven is.
Als je leert hoe je deze gewoonten kunt toepassen in je eigen leven,  dan creeer jij de juiste omstandigheden om ook gelukkig te zijn!
De komende 22 dagen geeft de Life Coach Company je elke dag 1 tip om een nieuwe vaardigheid aan te leren om zelf de regie van je eigen geluk in handen te nemen!

( gebaseerd op een artikel van Juglen Swaan)


1. Het loslaten van wrok
Vergeven en vergeten is nodig voor je eigen geluk. Zolang je blijft vasthouden aan haat, angst, pijn en andere negatieve emoties staat dit je eigen geluk in de weg. Het loslaten van wrok bevrijdt je van negativiteit, waardoor meer positieve emoties deze ruimte kunnen invullen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten